Limonada cu miere si bicarbonat in lupta impotriva cancerului si nu numai

Lamaia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decat chimioterapia.

Fructul este un citric. Pulpa se poate manca ca atare sau se foloseste in mod normal la bauturi, serbet, dulciuri. Interesul pentru aceasta planta se datoreaza puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietati, cea mai interesanta este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu impotriva cancerului verificata in toate felurile de cancer.

Bicarbonatul schimba PH-ul corpului si se afirma ca este de mare folos in toate felurile de cancer. Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care traiesc in mediu acid. Adaugand bicarbonatul in limonada se schimba PH-ul organismului devenind eficient impotriva parazitilor interni. Regleaza tensiunea arteriala mare si este antidepresiv, combate tulburarile nervoase.

Sursa acestei informatii este fascinanta. Provine de la cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de probe de laborator, realizate incepand din 1970, frotiurile au aratat ca se distrug celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas. Componentele acestui arbore au demonstrat ca sucul actioneaza de 10.000 mai bine ca si produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic folosit in mod uzual, incetinind cresterea celulelor canceroase Si, ce este inca si mai uimitor, acest tip de terapie cu extras de lamaie si bicarbonat distruge doar celulele maligne de cancer, neafectand celulele sanatoase. In plus, este un tonic excelent si pentru cei care nu se bat cu monstrul numit cancer.

Cum o preparam?

Cantitati pentru 4-5 l limonada (pentru 4-5 zile)

Lamai: 5-6 bucati

Bicarbonat: 1 lingurita pentru fiecare litru de limonada

Miere: 200-300 g (de preferat miere de floarea-soarelui)

 

Mod preparare

Intr-un litru de apa, se fierbe timp de un minut, coaja unei lamai, apoi se lasa la macerat, de seara pana dimineata. In dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza.

Eu pregatesc lichidul din 5-6 lamai (pentru 5-6 zile, dat fiind ca beau cam 1 l pe zi). Dupa ce il filtrez, il pastrez la frigider intr-un recipient inchis ermetic.

Lamaile cojite le tai cubulete si le pun intr-un borcan inchis etans cu miere cat sa le cuprinda.

Zilnic pregatesc 1l de limonada: macerat de coaja de lamaie, bucatele de lamaie si zeama de lamaie cu miere, 1 lingurita de bicarbonat.

Sanatate!

One thought on “Limonada cu miere si bicarbonat in lupta impotriva cancerului si nu numai

  1. Pingback: Am cancer. Ce mananc? | Atunci cand te ineci, trebuie sa incepi prin a intinde o mana catre suprafata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *